Personal Coaching

Contact

Focus By Justin

Email: lifecoachjustin@outlook.com
KvK-nummer: 73591351
Btw-nummer: NL216306307B01
Groningen, Nederland

9601466475298.original

Zelfvertrouwen, Gelukkiger Voelen & Doelen Stellen

Positief denken. Het glas halfvol zien in plaats van half leeg. Optimistisch in het leven staan. Daar gaat Life Coaching over.

Life Coaching gaat uit van oplossingsgericht en positief denken. Life Coaching betekent dat ik cliënten help om hun leven vorm te geven vanuit hun diepste wensen en talenten. Met Life Coaching ga je niet spitten in het verleden van de cliënt of op zoek naar de veroorzakers van bepaald gedrag of gewoontes. Life Coaching gaat over het alledaagse leven. Cliënten helpen om evenwicht of balans in het leven te brengen. Zoals het willen hebben van de liefde van hun leven, het verlangen naar een nieuwe baan of hogerop komen.

Op drie wezenlijke levensvragen wordt er antwoord gegeven: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Als je niet weet wat je wilt in je leven 

Het doel van Life Coaching is het vergroten van het levensgeluk. Het is namelijk niet eenvoudig om gelukkig te zijn. Om gelukkig te zijn moet je ten eerste zelfkennis hebben en innerlijke vrijheid. Life Coaching vergroot de zelfkennis. Door zelfkennis weet je wat jij belangrijk vindt en wat je diepste verlangens zijn. Daardoor is het duidelijk voor u wat eventuele geluksverstorende factoren in uw leven zijn. Deze factoren kunt u ombuigen of zodanig restylen dat hij of zij optimale geluk bereikt.

 Klik op de chat button rechtsonder voor meer informatie voor de services
Focus by Justin
5.0
Based on 2 reviews
powered by Google
Edgar Sajadjan
Edgar Sajadjan
01:15 10 Nov 19
Goede Mentale coaching op maat, Justin weet waar hij over praat en helpt je progressie te boeken naar meer succes zowel... zakelijk als privé. Bedankt! Zeker aan te raden!lees meer
Bekijk alle beoordelingen
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.