Vind het rechte pad terug

Therapie is voor iedereen dat mentale problemen ervaart, dat voor emotionele uitdagingen staat en op zoek is naar zichzelf. Het helpt om eigenwaarde te verhogen, angst te verlagen,  het sociale leven te verbeteren en zelfontwikkeling een boost te geven. Coaching helpt mensen hoe je aspecten uit het verleden kan accepteren en de obstakels van het leven te overwinnen. Therapie heeft effect op je hele toekomst.

 

Bij welke klachten

Mensen komen bij me met depressieve klachten, stress, angst, een laag eigenwaarde of vragen omtrent daten en relaties. Iedereen die zich ondergesneeuwd voelt met problemen en graag een uitweg wilt kan coaching aanvragen. Ook voor kleinere problematiek zijn mensen welkom. 

 

Methoden

Er zijn verschillende technieken zoals cognitieve gedragstherapie, acceptatie training of interpersonal therapy. 

 

 

 

Aanmelden

Inschrijven kan hier. Sessies duren 60-75 minuten. Dit gaat online of in persoon in Groningen. Naast de sessies is het mogelijk om berichten te sturen via Whatsapp gedurende week. Het ligt aan de omstandigheden van de gevallen af hoelang het duurt. Dit kan variëren van een jaar, een paar maanden of slechts een enkele sessie. Dit wordt uiteindelijk samen besloten zodat het precies aansluit op de wensen. Bij meer vragen schroom niet om de blauwe chat knop te gebruiken. Deze staat rechts onderin het scherm.
  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.